Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Novi Ford Mondeo šele konec leta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.01.2014 12:42

Peta generacija Forda Mondea bo vendarle obiskala tudi stari kontinent. Prvi primerki v prodajne salone pripeljejo pozno jeseni.

Artur Švarc

To je potrdil eden od visokih šefov v Angliji, ki obenem pravi, da se razlog za zamudo nahaja v težavah s homologacijo in pri specifikaciji paketov opreme. Namreč, Mondeo bo na evropske ceste prišel dobro leto in pol za tem, ko so ga lani aprila že poslali v proizvodnjo onkraj Atlantika.

Po zdaj znanih podatkih bo Mondeo na voljo z 1,5-litrskim Ecoboostom s 110 kW, poleg tega pa bodo na voljo še 1.0, 1.6 in 2.0 Ecoboost motorji in dva dizelska (1.5 TDCI  in 2.0 TDCI). S peto generacijo prihaja tudi nova prestižna oprema Vignale, pri kateri bodo kupci posebej obravnavani, hkrati pa bo Mondeo tudi prvič na voljo s štirikolesnim pogonom, v kombinaciji z dizelskim motorjem. 

Več bo znanega morebiti že na salonu v Ženevi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija