Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Začetek prebujanja iz umetne kome (UPDATE)
Michael Schumacher
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.01.2014 12:33

Sedaj je uradno, da naj bi Michaela Schumacherja prebujali iz umetne kome.

Artur Švarc

V teh dneh naj bi se pričela vrnitev Michaela Schumacherja nazaj v življenje. Kot poroča francoski časnik L'Equipe, naj bi že v začetku tega tedna pričeli s fazo oživljanja iz umetne kome. Sedaj naj bi rekorder v naslovih prvaka pokazal prvo reakcijo. "Potem ko so lahko postopoma zmanjševali doziranje pomirjeval pacienta, je ekipa glavnega zdravnika Emmanuela Gaya že od ponedeljka naprej testirala njegove nevrološke reflekse. Med to prvo fazo je poškodovanec prvič trepnil z očmi," piše francoski časnik.  

Vendar pa z uradno potrditvijo začetka oživljanja ne gre računati. Menedžerka Sabine Kehm je ta teden ponovno ponovila: "Vsakršne izjave o zdravstvenem stanju Michaela, ki niso od zdravnikov in njegovega menedžmenta, so le špekulacije. Ponavljam, špekulacij ne bomo komentirali." Torej poročanje francoskega časnika ni razlog za veselje in znak za konec nevarnosti, toda po dolgih tednih čakanja dajejo vsaj iskrico upanja.

Menedžerka Kehmova je danes uradno potrdila, da so pričeli z oživljanjem Michaela Schumacherja, podrobnih informacij pa ni želela dajati.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija