Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
McLaren: Boullier novi dirkalni direktor
Whitmarsh pred odhodom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.01.2014 12:16

Eric Boullier je prestopil v tabor ekipe McLaren, kjer bo postal novi dirkalni direktor. Njegov novi šef se še išče.

Artur Švarc

McLaren ima novo vodilno strukturo. Že pred tednom dni je Ron Dennis kot novi izvršni direktor McLaren Group napovedal prestrukturiranje, da bi se ponovno vrnili na zmagovita pota. Kot je bilo po njegovem odhodu iz ekipe Lotus pričakovati, je Francoz Eric Boullier prestopil v moštvo iz Wokinga, kjer bo v ponedeljek, 3.2.2014, prevzel novi položaj dirkalnega direktorja.

Istočasno je McLaren ustanovil novo vlogo izvršnega direktorja McLaren Racing, ki naj bi bila zasedena v prihodnjih tednih. Do tedaj bo ta novi položaj zasedal šef operativnega oddelka Jonathan Neale, ki je podrejen Ericu Boullierju. Oba bosta poročala izvršnemu direktorju McLaren Group Ronu Dennisu. McLaren se o dosedanjem šefu ekipe Martinu še ni opredelil.

"Ta naloga je zame istočasno čast, privilegij in sijajna priložnost," je povedal Boullier. "Z napetostjo pričakujem sodelovanje z odgovornimi McLarna v aktivni vlogi in v novi strukturi in da skupaj dosežemo spremembe, ki bodo vodile do uspeha," tako Boullier.

Dennis v angažiranju Francoza, ki je bil nazadnje aktiven pri ekipi Lotus, vidi kot integralen del nove menedžerske strukture McLaren Racinga. "Moj cilj je, da od sedaj naprej vsakdo v McLaren Racing pozna svoje odgovornosti in da se osredotoča na specifična strokovna področja. Trdno sem prepričan, da bomo po končanju prestrukturiranja McLaren Racinga našli pot nazaj do popolne konkurenčnosti."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija