Tožila bo Rossija, za pet minut slave
Tožila bo Rossija, za pet minut slave
14.11.2016 13:42 Peter Pirkovič

Posnetek, ki je zaokrožil po socialnih omrežjih pred nekaj dnevi, zdaj dobiva nove razsežnosti. Oglasila se je ženska, ki napoveduje, da bo proti italijanskemu zvezdniku MotoGP-ja sprožila tožbo, saj meni, da je bila odrinjena namerno in ima zaradi tega modrico na nogi.

Posnetek se je na Facebooku pojavil v soboto, ta pa prikazuje kako je Rossi na skuterju želel čimprej mimo gneče in pri tem odrinil žensko (Ano Cabanillas iz Puerto de Santa Maria), ki se je ravno takrat sredi paddocka pripravljala na njen najnovejši selfie. Kljub temu, da se je Rossi že opravičil, omenjene obiskovalke to ne bo odvrnilo od dejstva, da bo proti njemu vložila tožbo. 

»Jaz sem že opravičil omenjeni ženski, ampak kot sem že mnogokrat povedal, v paddocku razmere postajajo vse bolj nemogoče. Preveč ljudi je prisotnih tam, sploh v Valenciji. Ves čas me obkrožajo številni ljudje, ki se želijo slikati z menoj, spet drugi mi občasno ukradejo kapo z glave, zato morajo razumeti, da se take stvari lahko zgodijo,« je povedal Rossi.

A Cabanillasova se ne da. »Če bi bilo to nenamerno bi sprejela opravičilo, a po naknadnem ogledu posnetka sem se odločila, da proti njemu sprožim tožbo, saj to ni bila samo brca z nogo, ampak me je odrinil tudi s komolcem. To je bilo namerno in ne tega ne bom tolerirala,« je za španski radio Cope povedala Ana Cabanillas.

Zdi se, da gre v tem primeru bolj za pet minut slave, ki se bo na sodišču kmalu končalo. Če bo do tam primer sploh prišel. 


O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija