Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Bryan Adams razstavlja slike o Opel Adamu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.01.2014 07:37

Opel in Bryan Adams sta po rokersko stresla München, ko je kanadski rock pevec, avtor glasbe in fotograf odprl razstavo The Adam by Bryan Adams.

Artur Švarc

Umetnik je v Haus der Kunst tri dni postavil na ogled fotografije istoimenskega koledarja, v katerem je glavna vloga namenjena Oplovem avtomobilu sodobnega življenjskega sloga.

Bryan Adams je o sodelovanju z nemški izdelovalcem avtomobilov dejal: »Opel mi je dal popolno umetniško svobodo glede podobe avtomobila, kar je bilo zame izjemno privlačno. Zaprosili so me, da oblikujem avtomobil zase in tako je nastal črni Camouflage Adam.«

Predstavitve slik koledarja in svetovne premiere vozila Opel Adam Camouflage se je udeležilo preko 250 gostov iz sveta, filma, mode, športa in drugih področij, med njimi tudi mednarodni zvezdniki, kot je vrhunski top model Eva Padberg in olimpijski prvak André Lange.

Camouflage Adam bo izdelan v ekskluzivni omejeni seriji le desetih avtomobilov. Izkupiček od prodaje bo namenjen Bryan Adams Foundation. Fundacija zagotavlja pomoč in podpira delovanje centrov za pomoč okuženih z virusom HIV, pomoč odvisnikom, za zagotavljanje boljšega izobraževanja v Afganistanu in Pakistanu ter različnih okoljskih projektov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija