Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Premišljeval o koncu kariere
Jenson Button
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.01.2014 12:02

Po nenadni smrti očeta Johna je Jenson Button premišljeval celo o tem, da zaključi kariero formule ena.

Artur Švarc

Pretekli teden so v Monaku pokopali Johna Buttona. 70-letnik je umrl zaradi srčnega infarkta. "Ne počutim se tako dobro, toda tačas ne želim govoriti o svojem zasebnem življenju," je v okviru predstavitve novega dirkalnika McLarna povedal Button, ki tačas preživlja težke trenutke. V vseh letih je John izpustil samo eno dirko – od skupaj 247, dejstvo, ki je Jensona vodilo celo do tega, da premisli celo o odhodu iz formule ena.

"V takšnem trenutku človek pomišlja o različnih stvareh. Toda moj pogled je usmerjen v prihodnost in veselim se na izziv nove sezone." S Kevinom Magnussenom je dobil novega moštvenega kolega. Kljub neizkušenosti je Button prepričan v njegove kvalitete. "Vem, da je s svojo hitrostjo navdušil ekipo. Daje zelo inteligenten vtis. Menim, da se bo hitro učil in mogoče niti ni tako slabo, da v ekipi dobimo nov svež veter. Prisluhnil mu bom, kaj ima za povedati," še doda Button.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija