Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Grosjeanu se ni treba bati za sedež
Gerard Lopez
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.01.2014 10:32

Kljub temu, da je Eric Boullier zapustil ekipo Lotus, Romainu Grosjeanu ni treba trepetati za sedež, saj ga novi šef ekipe označuje kot enega izmed najboljših dirkačev.

Artur Švarc

Pri nekaterih navijačih Romaina Grosjeana se je razširil strah, da bi lahko mladi Francoz z odhodom šefa ekipe Erica Boullierja ostal brez sedeža v ekipi Lotus. Znano je namreč, da je Boullier tudi menedžer Grosjeana in ima velike zasluge, da je 27-letnik dobil stalni sedež. Toda kljub dejstvu, da Boullierja ni več v ekipi,Grosjeanov sedež ni ogrožen, kakor je potrdil novi šef ekipe Gerard Lopez.

"Mi smo bili tisti, ki smo Romaina pripeljali v serijo GP2 in za njegovo kariero je skrbel Jean-Paul Drior, ki je prijatelj in partner. Izbiro dirkačev za ekipo formule ena je opravil Eric Boullier, kljub temu pa je bila odločitev na naši strani," tako Lopez za kolege iz RCM.

S tem je gotovo, da ima Grosjean zagotovljen svoj status pri ekipi Lotus, ne glede na položaj njegovega menedžmenta. In Lopez gre celo korak dlje: "Zame osebno je Romain eden izmed najboljših dirkačev današnje formule ena in prepričan sem, da bomo kmalu  v stanju, da oznanimo nekaj dolgoročnega."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija