Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Terenska Insignia na voljo tudi s pogonom na sprednja kolesa
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.01.2014 11:36

Opel na salonu v Bruslju predstavlja Insignijo Country Tourer s prednjim pogonom, a je ta že na voljo tudi pri slovenskih trgovcih.

Artur Švarc

Karavan srednjega razreda poganja motor 1,6-litrski bencinski motor nove generacije z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom, z največjo močjo motorja 125 kW oziroma dvolitrski turbo dizelski motor z največjo močjo 120 kW. Tako imajo Insignijini navdušenci, ki jim je všeč tipičen terenski dizajn z zaščito dna, izbočenimi blatniki in bočnimi obrobami in dvema izpušnima cevema, a ne potrebujejo štirikolesnega pogona, na voljo novo možnost s prednjim pogonom, za katero sta značilna manjša poraba goriva in manjši izpust CO2 v primerjavi z različico s pogonom na vsa kolesa. Kupci so ob tem deležni tudi posebej privlačne vstopne cene, ki v Sloveniji znaša 29.880 evrov. Med primerljivima motorjema razlika v ceni med Insignio Country Tourer s pogonom 4x4 in 4x2 znaša 3.900 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija