Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Lopez novi šef ekipe Lotus
Lotus in Boullier po ločenih poteh
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.01.2014 11:20

Lotus in Eric Boullier sta danes uradno potrdila svojo ločitev. Gerard Lopez bo s takojšnjo veljavo postal šef ekipe. Bo morda Boullier novi šef moštva McLaren?

Artur Švarc

Veliki pok v formuli ena. Ekipa Lotus je danes potrdila, da šef ekipe Eric Boullier zapušča svoj položaj in ekipo, njegovo mesto pa prevzema Gerard Lopez. "Ericu se zahvaljujemo za njegovo trdo delo v preteklih štirih letih. Prepričani smo, da se bomo lahko še naprej kosali  z najboljšimi ekipami," je povedal Lopez. Njegov položaj predsedujočega ekipe si bo v bodoče delil s partnerjem Andyem Ruhanom.

"Pri Lotusu nikoli ne mirujemo. Veselimo se na napeto sezono z inovativnim dirkalnikom, novimi partnerji in novo menedžersko strukturo." Lotus bo svoj novi dirkalnik E22 uradno predstavil pred začetkom drugih testiranj v Bahrajnu. Istočasno ekipa načrtuje, da na predstavitvi objavi nove sponzorje. Do sedaj sta znana dva nova partnerja in sicer Saxo Bank in YotaPhone. Slednji bodo postali zelo pomembni partnerji Lopezovega podjetja Genii.

Mnenje uredništva: S to vestjo skorajda nihče ni računal. Eric Boullier in ekipa Lotus sta se razšla. Ekipa Lotus se je v preteklosti borila z nekaterimi krizami, toda dejstvo, da je ekipo zapustil Boullier, zares preseneča. In pri tem smo že pri naslednjem velikem poku, kajti Francoz naj bi se danes pojavil na predstavitvi novega McLarna in sicer kot novi šef ekipe in s tem naslednik Martina Whitmarsha.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija