Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V pričakovanju 250. dirke
Jenson Button
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.04.2014 08:14

Jenson Button bo ta konec tedna slavil dirkaški častitljiv jubilej, saj bo odpeljal svojo 250. Grand Prix dirko kariere.

Artur Švarc

Za britanskega voznika ekipe McLaren dirka v Bahrajnu ne bo posebna le zaradi dejstva, da bo potekala pod žarometi, temveč tudi zaradi osebnega jubileja. Button bo namreč v Bahrajnu odpeljal svojo 250. Grand Prix dirko. "Komaj verjamem, da bo ta konec tedna na sporedu že deseta dirka v Bahrajnu, katero sem leta 2009 tudi dobil," tako Britanec o dirki v puščavi. In kaj si želi na jubilejni dirki? "Na prvih dveh dirkah smo osvojili dobre točke. Upam, da bomo tako nadaljevali tudi v Bahrajnu," skromno pove Button.

"V nedeljo bo na sporedu 250. dirka moje kariere. To je noro. Imam občutek, kot da je bilo šele včeraj, ko sem odpeljal svojo 200. dirko in to z zmago leta 2011 na Hungaroringu. V formuli ena ni premora in sedaj v Bahrajn potujemo k novemu izzivu. Na sporedu bo namreč prva nočna dirka na tej stezi. Zanimivo bo videti, kakšna bo dirka pod žarometi. Dirkanje zvečer vsem pripravlja posebno vzdušje."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija