Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Enduro-cestna pnevmatika
Pirelli Scorpion Trail II
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.12.1899 00:00

Pirellijeva Scorpion Trail II je razvita tako, da izpolnjuje vse zahteve sodobnega endurističnega potovalnika.

Artur Švarc

Nova Pirellijeva Scorpion Trail II je namenjena motociklom tipa Ducati Multistrada, Aprilia Caponord, BMW R 1200 GS, Triumph Tiger, KTM 1190 Adventure, Honda Crosstourer, Yamaha XT1200Z Super Ténéré, Kawasaki Versys in Suzuki V-Strom. Modelom, ki ne težijo k popolnoma brezpotni vožnji, ampak le k kakšnemu makadamu, vsake toliko.

Scropion Trail II mora torej nuditi veliko na običajnih asfaltiranih cestah, obenem pa vsaj z zunanostjo tega ne preveč izdati. Njen razvoj je povezan s Pirellijevo cestno pnevmatiko Angel GT in športno-turnega programa. Scorpion Trail II zagotavlja odličen oprijem, prvovrstno odvajanje vode izpod pnevmatike, veliko stabilnost in enakomerno obrabo pnevmatike.

Dvojna mešanica gume pomeni mehkejša boka in tršo sredino na veliko število avtocestnih kilometrov. Odtis pnevmatike je malce podoben Angel GT, z enakim oprijemom in agilnostjo. Izbira gume pogojuje bistveno boljši oprijem v mokrem in več udobja. Podobno kot Pirellijeve športne pnevmatike jo bo mogoče opremiti z osebnimi dodatki v obliki barv, logotipov in podobnega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija