Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Veliko novosti
X-Lite X-1003
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.12.1899 00:00

X-Litova X-1003 iz koncerna Nolan Group je preklopna čelada z novostmi pri zračenju in školjki.

Artur Švarc

X-Lite X-1003 je s svojimi povprečnimi 1500 grami na meji tistega, kar pričakujemo pri preklopnih čeladah. Dotika se namreč teže običajnejših integralk, kljub mehanizmu in ojačitvam. Školjka je iz kompozita karbonskih, steklenih in kevlarskih vlaken, dobavljiva v treh različnih velikostih glede na končno številko čelade.

Sistem ventilacije, ki so ga poimenovali kar Touring Ventilation System omogoča optimalen komfort pri zelo različih zunanjih temperaturah. Z dvojno delujočim preklopnikom lahko tako nastavljamo pretok zraka, kot odpremo vizir. Povečali so tudi vidno polje, in čeladi dodali tudi notranji sončni vizir. Zunanji vizir je pripravljen za Pinlock zaščito proti rosenju.

X-Lite X-1003 ima tudi kanal za očala in možnost vgraditve Nolanovega N-Coma X-Serije BT4+. Homologirana je po P in J homologaciji, torej kot integralna in odprta Jet čelada. Cena od 499 € naprej.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija