Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Evolucija RoadAttack 2
Conti RoadAttack 2 EVO
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.12.1899 19:57

Continental stopa v korak z velikimi in prenavlja športno-turni model RoadAttack, zdaj z imenom RoadAttack2 EVO.

Artur Švarc

Continentalove RoadAttack so že leta znane po odličnih performansah pri dinamični vožnji, precej manj po odličnem oprijemu na zahtevnih, torej mokrih podlagah. Zdaj bodo ponujali tudi to in še več.

ContiRoadAttack 2 EVO naj bi bil precej večji skok naprej kot so sugerira samo ime. Nemci bi radi z novo pnevmatiko postali vodilni ponudnik na trgu. Nova pnevmatika ima precej globje reže, torej več profila od predhodnice, s tem so povečali število prevoženih kilometrov na najbolj očiten in enostaven način. Še vedno temeljijo na Continentalovih glavnih adutih, Multi Gripu, homogeni izmenjavi gume od izredno oprijemljivih robovov gume do vzdržljive sredine. Druga je Traction skin z grobo zunanjo obdelavo za varnejše upeljevanje gume, tretja stabilna konstrukcija karkase z ničstopinjskim jeklenim plaščem in Rain Grip z novo mešanico gume, ki nudi nadvse dober oprijem tudi v mokrem.

ContiRoadAttack2 EVO je posebej prilagojena sodobnim motociklom z asistenčnimi sistemi, od ABS zavor do TCS sistema za nadzor nad zdrsem pogonskega kolesa. Zaenkrat je napovedana v 17 in 19-palcih pri prednjem kolesu in v 17-palčni izvedbi za zadnje kolo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija